140-JARIG JUBILEUM
BEST OF 140 CONCERT

Op 11 januari 2014 ontvangt uw Liempdse Fanfare u voor haar jubileumconcert. Tijdens dit concert passeert 140 jaar fanfaremuziek de revue. Elke sectie uit de fanfare heeft een muziekwerk uit het verleden gekozen dat juist zij speciaal vonden, en de slagwerkgroep zelfs enkele stukken.

Lees meer...
 
HIGH TEA CONCERT

De Zonnebloem organiseert op zondag 30 maart 2014, in samenwerking met uw Liempdse Fanfare, een High Tea. Gasten tijdens dit concert zijn ouderen en gehandicapten die door De Zonnebloem hiervoor persoonlijk worden uitgenodigd. Fanfare Concordia zal zorgen voor de muzikale omlijsting van deze High Tea. De gasten kunnen tijdens deze High Tea onder het genot van een kopje thee met heerlijke hapjes genieten van de voorjaarsklanken van de slagwerkgroep en het fanfareorkest van onze vereniging.

 
DAUWTRAPPEN

In de vroege ochtend van 26 april 2014 staat Fanfare Concordia klaar om samen met u de traditionele frisse ochtenwandeling aan te gaan. Zoals te doen gebruikelijk wordt deze wandeling gecombineerd met een ontbijt, dit keer niet ter afsluiting maar halverwege de wandeling en wel op een bijzonder plaats.

Lees meer...
 
CONCORDIADAG

Speciaal voor alle leden en hun familieleden organiseert Fanfare Concordia op 29 juni 2014 de Concordiadag! Het programma voor deze gezellige activiteitendag is nog een verrassing, maar de datum is bekend. Hou deze dus vrij in je agenda!

 
BOEKPRESENTATIE EN TENTOONSTELLING

20 September 2014 is een dag waar al lang naar uitgekeken wordt. Op deze dag vindt de presentatie van het jubileumboek plaats, waarvoor Fanfare Concordia u van harte uitnodigt. Marcel Baijens en Tineke van Abeelen hebben kosten noch moeite gespaard om een boek te presenteren waar we trots op mogen zijn! Een boek wat niet alleen de gescheidenis van Fanfare Concordia beschrijft, maar ook een beeld geeft van de fanfare in de Liempdse gemeenschap. Een "must have" voor elke Liempdenaar. Daarnaast opent Kèl Liemt op dezelfde datum haar tentoonstelling. Deze tentoonstelling is te bekijken in de weekende van 21 & 21 september en 27 & 28 september 2014 in De Serenade.

 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL