Feestweekend 7 - 8 - 9 juni

15-Mei-2024


Het is je zeker niet ontgaan: Fanfare Concordia uit Liempde bestaat dit jaar maar liefst 150 jaar. Dat vieren we met verschillende evenementen:

Zo hebben we al een jeugdprom en lunchconcert achter de rug en zijn we met veel gasten gaan dauwtrappen op koningsdag. Op 8, 9 en 10 november hebben we een groots promconcert in De Serenade. Voor die tijd gaan we nog flink feesten in het weekend van 7, 8 en 9 juni in en rond een feesttent op D'n Tip in Liempde.

Het programma van 7,8 en 9 juni:
Locatie: feesttent op D'n Tip in Liempde (tussen Barrierweg en Rosenhofstraat)

Vrijdagavond, 20.00 - 1.00 uur: Concordia viert part ONE:
Reünie Midzomeravondfestijn, een muziekfestijn met (Liempdse) muziekkappellen zoals dat jarenlang werd georganiseerd in het weekend rond midzomeravond (de kortste nacht in juni). Zeven muziekgezelschappen treden deze avond op: BeCool, LOCO, Friday Morning, TNT, Kromploegers, Herriemenieke & Noottoestand, Beperkt Houdbaar.
De entree is gratis.

Zaterdagmiddag, 14.00 - 16.30 uur: Concordia viert part TWO:
Supergezellige muzikale middag voor kinderen! Met de ONE TWO TRIO kindershow, ballonnenclown, dj, karaoke én pannenkoeken!
De entree is gratis.

Zaterdagavond, 20.00 - 01.00 uur: Concordia viert part TRIO:
Het-dak-gaat-eraf-feest met DE jubileumshow van ONE TWO TRIO vanwege hun 30-jarig bestaan! Hun officiële jubileumviering in hun geboortegemeente, afgewisseld met DJ Marcel: dat wordt gegarandeerd feest!
De entree is gratis.

Zondagmiddag, 14.00 - 18.30 uur: Concordia vier(t) BELL en meer:
Het 85-koppige BELL-orkest met muzikanten uit Boxtel, Esch, Liempde, Lennisheuvel treedt op onder de titel BELLissimo: BELL in concert.
Het succesvolle optreden bij de Spiegeltent in Boxtel van 2 jaar geleden smaakte duidelijk naar meer en onder leiding van dirigent Mariska Brienen wordt een zeer gevarieerd repertoire gespeeld waarbij alle nummers een link hebben met BELL. Volledig instrumentale werken worden afgewisseld met nummers waarbij zangpartijen worden vertolkt door Tessa Berkelmans en zanger Fred Bergman.
We sluiten de middag af met Broadway Brass: Een tienkoppige band die het voor elkaar krijgt om pop, dance, house én hip-hop in één mash-up te gooien en te vertalen naar vier trompetten, twee trombones, een tenorsaxofoon, een baritonsaxofoon, een sousafoon en een drumstel.
Voeg hier het heerlijke foodtruck-eten van Boerderijwinkel Verhoeven aan toe en je weet: ook deze zondagmiddag moet je erbij zijn!
De entree is gratis.