The Soundmachine

23-Februari-2018

Fanfareconcert "The Soundmachine" in Liempde, een unieke samenwerking met Vrienden van Concordia

Op 24 maart a.s. vindt Concert "The Soundmachine" van Fanfare Concordia Liempde plaats in cultureel centrum De Serenade.
De leden van Stichting Vrienden van Concordia hebben hun favoriete nummers doorgegeven aan het organiserend comité. Deze input wordt zeer serieus genomen en zowel het orkest onder leiding van interim dirigent Corné van Groesen en de slagwerkgroep onder leiding van Willy van der Steen zijn goed voorbereid en hebben zich alle verzoeken machtig gemaakt.

Echter de vraag blijft... welke nummers vraagt een levensgrote soundmachine om te spelen?
De machine heeft de keuze uit o.a. Stars and Stripes, Go your own Way, maar ook muziek van Cole Porter, Queen en Witney Houston. Daarnaast worden ook klassieke werken als Dichter und Bauer, de Schneewaltz en verschillende musicalwerken niet uit de weg gegaan. Zowel het publiek als de muzikanten zullen worden verrast door het te spelen programma.

Bent u ook zo benieuwd? Zorg dan dat u er tijdig bij aanwezig bent. De zaal is open om 19.30 uur en het voorprogramma start om 19.40 uur. Het concert vangt aan om 20.00 uur en entree is gratis.