Kinderconcert

17-Juni-2017

Onderzoek heeft aangetoond: "Muziek maakt je slim!" En dat is dan ook niet voor niets het thema van het kinderconcert van dit jaar. In de unieke samenwerking die fanfare Concordia heeft met basisschool "De Oversteek" hebben we weer een speciaal programma voor alle kinderen van groep 4 tot en met groep 8 in elkaar gestoken. Deze kinderen en natuurlijk ook hun ouders zijn aankomende dinsdag 20 juni a.s. van harte welkom in De Serenade, al hoewel we niet voor alle ouders een zitplaats kunnen garanderen...

Tijdens dit concert treden de Blazersband en de Slagwerkband van "De Oversteek" op. Zij hebben in totaal 10 keer gerepeteerd en geven hiermee hun eerste concert. Daarnaast treden natuurlijk ook de slagwerkgroep en het fanfareorkest van Concordia op en zal ook meester Edwin (de winnaar van Concordia's MAESTRO 2016) een nummer dirigeren. Wie wil dat nu niet zien?

De kinderen van de basisschool dragen ook een steentje bij aan dit concert. Zij hebben speciaal het nummer "Muziek is van iedereen" ingestudeerd, wat zij samen met het orkest zullen meezingen.
De presentatie van de avond is in handen van Paul Saris. Lars Jennissen (Lars uit Liempde) zal al vloggend de co-presentatie voor zijn rekening nemen.

Het concert is van 18.30 tot 19.30 uur in De Serenade en de toegang is natuurlijk gratis!