Nieuwsarchief
SLAGWERK- EN BLAZERSBAND 01/03/14

BREDE SCHOOL LIEMPDE START MET SLAGWERK- EN BLAZERSBAND

Onlangs ontving Fanfare Concordia Liempde tijdens haar jubileumconcert van de "Vrienden van Concordia" de financiële middelen om met een nieuw jeugdproject van start te gaan. Natuurlijk is hiermee voortvarend te werk gegaan! De Brede School Liempde start binnenkort in samenwerking met de Liempdse jubilerende fanfare met een Slagwerk- en Blazersband.

Lees meer...
 
"BEST OF 140" JUBILEUMCONCERT 11/01/2014

STARTSCHOT JUBILEUMJAAR, EEN SUCCESVOLLE REIS DOOR DE TIJD!

Op zaterdagavond 11 januari 2014 ontving Fanfare Concordia Liempde haar publiek in een overvolle Serenade voor haar jubileumconcert "Best of 140". Het jubileumconcert, wat de aftrap bleek voor een ambitieus jubileumjaar, werd door het publiek bijzonder goed ontvangen.

 

Lees meer...
 
GEZOCHT!! BARITONISTEN 14/01/14

Bent u op ons jubileumconcert "BEST OF 140" geweest, dan heeft u het kunnen merken. De Baritonsectie binnen onze vereniging is dringend op zoek naar collega-baritonisten! Vindt u het een uitdaging om in deze sectie plaats te nemen, neem dan conctact op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
GESLAAGD!!! 14/12/13

Zaterdag 14 december jl zijn Ingrid en Margo Saris geslaagd voor hun A-examen op Alt-saxofoon. Zaterdag 21 december zijn Marijn van Dongen en Wes Wouters geslaagd voor het slagwerk-bouwstenen diploma. Zij mogen na de kerstvakantie meedoen met de opleidingsgroep slagwerk. Jari van Aarle en Teun de Laat zijn geslaagd voor het C-diploma slagwerk. Allemaal GEFELICITEERD!!!

 
KERSTCONCERT 2013 21/12/13

De dagen worden korter en de avonden worden langer, we gaan de gezellige feestdagen tegemoet. En dat kan natuurlijk niet zonder een kerstconcert van uw Liempdse fanfare, dit jaar in samenwerking met Popkoor "Voices" en het Liempds Gemengd Koor.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL