Patrick Hendriks
Solo, als zanger/gitarist van Patrick Hendriks & Friends, Three to go en RockSoc, om maar een paar acts en bands van zijn CV te noemen, staat Patrick al dertig jaar op de bühne. Verschillende producties, muziekcafés, het theater en festivals in binnen- en buitenland brachten hem naar een verscheidenheid van podia. Met covers, maar ook al zo'n twintig jaar met eigen nummers.
Tussen de maatschappelijke opdrachten en optredens door, duikt hij weleens met gemêleerde muzikanten en producer de studio in. Nu levert hij zijn bijdrage aan PROM 2019.

Zoë Timmermans

“Paaldansen is mijn passie”
Zoë startte op 13 jarige leeftijd, met een toen nog nieuwe sport, paaldansen. Ze zag een programma op tv genaamd Paledance Celebrity waarin Jeffrey Wammes ook mee deed. ‘Dat wil ik ook!’, dacht Zoë. Zo gezegd zo gedaan.
Zoë start haar eerste paaldans wedstrijd meteen op het Nederlands Kampioenschap in 2014. In 2015 en 2016 werd Zoë tweede van Nederland en behaald ze in Londen, op wereldniveau, de 17e plek. In 2017 wordt ze zowaar wereldkampioen en maakt ze haar eerste tv debuut bij Holland’s got talent.
Zoë timmert hard aan de weg om naar de top te gaan. Sinds kort zit Zoë op een speciale opleiding die haar talenten en passie mede mogelijk kunnen maken. Dit jaar wil Zoë op het Nederlands Kampioenschap uitkomen in de categorie volwassenen en hoopt ze naar het Wereldkampioenschap in Canada te mogen!

Marianne van den Dungen
“Zingen is voor mij de manier om te vertellen wat ik voel.”
Marianne van den Dungen-Everts (Oss, 1978) volgt sedert 22 jaar zangles. De basis is gelegd met 10 jaar klassieke zang bij Mevr. Gerda Reverger aan Muziekschool Grosveld in Tilburg. In die jaren heeft Marianne deelgenomen aan examens aan de Royal school for Music, onderdeel uitgemaakt van het Sopraan-ensemble “de Melodiva’s” en vele soloprojecten mogen doen. Na een onderbreking van 3 jaar heeft zij het zingen weer opgepakt door koorlid te worden van popkoor Voices uit Liempde om een jaar later zangles te gaan volgen bij Helga Westerman. Waar Marianne, na 17 jaar klassieke zang, de moderne zang omarmd. Marianne verlaat het koor en begint een popband, opzoek naar wat ze wil en vervolgt nu haar droom in de vorm van Acoustic Charm. Zij brengen door de combinatie van akoestisch gitaar en tweestemmige zang, sfeervolle muziek.

Vrilkhoven Strijkkwartet
Het Vrilkhoven Strijkkwartet is in het voorjaar van 2018 opgericht en bestaat uit 4 enthousiaste amateur-musici uit de Brabantse Meierij.
De naam van het Vrilkhoven Strijkkwartet is ontleend aan de buurtschap Vrilkhoven. Het is een uitzonderlijk mooi gebied, waar de natuur volop de kans krijgt zich van haar beste kant te laten zien.
Het repertoire van het Vrilkhoven Strijkkwartet is erg divers. Het maakt verbinding tussen traditionele en licht klassieke muziek tot pop met een stijlvol randje. Bekende, gemakkelijk in het gehoor liggende muziek, geschikt voor allerlei gelegenheden.
Beiden zijn toegankelijk, heel vertrouwd en vanzelfsprekend. Het kwartet, waar de muziek volop de kans krijgt zich van haar beste kant te laten zien. De buurtschap Vrilkhoven, in ieder jaargetijde opnieuw indrukwekkend en eerlijk. Buiten-gewoon…
De juiste metafoor voor hoe de strijkers hun muziek beleven. Het lag al snel voor de hand om het strijkkwartet de naam van dat mooie Vrilkhoven te geven.
Tijdens PROM 2019 zullen drie leden van het Vrilkhoven Strijkkwartet hun bijdrage leveren. Dit zijn:
Harold van de Laar – viool
Barbara de Haas – altviool
René Meester – cello

JOIA
Hallo, ik ben Joia, opgegroeid in Boxtel, maar inmiddels verhuisd naar Rotterdam om daar mijn muzikale droom na te leven. Wat begon met zangles bij MiK, doet mijn hart nog steeds sneller kloppen. De kunst van het liedjes schrijven, de verrassingen van samen spelen, de vrijheid van zingen uit je hart en vooral, dat allemaal te beleven in één bijzonder moment samen met het publiek.
Ik kijk uit naar mijn eerste eigen theatertour 'Zacht' in het najaar, maar voor die tijd mag ik optreden op PROM 2019, “Classic meets..”!
Er wordt flink gearrangeerd en ik ben er zeker van dat het een spetterend weekend gaat worden... Kom maar op!

Margo Saris
Hallo, ik ben Margo en ik ben 17 jaar oud. Dansen is altijd al iets geweest wat ik heel leuk vind om te doen. Toen ik jong was heb ik (denk ik net als veel andere meisjes) even aan ballet gedaan. Dit vond ik toen al super leuk om te doen! Daarna ben ik gestopt met dansen en heb ik het heel lang niet meer gedaan.
Toen ik 14 jaar oud was ben ik een keer gaan kijken bij Tiga in Boxtel. Dit vond ik echt heel leuk en heb me toen ingeschreven voor de danslessen daar. Ik ging op maandag en woensdag dansen. Na 1,5 jaar vond ik het daar niet meer zo leuk. We kregen een andere dansdocent en de hiphop stijl van hem lag me niet zo goed. Ik ben hier toen ook gestopt en ben verder gaan zoeken naar een andere dansschool, want ik wilde niet stoppen met dansen.
Stijn zat toen bij mij in de klas en danste al bij LifeDance. Zo ben ik daar terecht gekomen. Ik dans hier nu ruim een jaar en heb het er erg naar mijn zin!

Stijn Toelen
Hoi ik ben Stijn Toelen en ik ben 17 jaar oud. Mijn passie voor dans is ontstaan toen ik 8 jaar oud was. Ik was gestopt met voetbal en was op zoek naar een andere sport. Mijn moeder stelde dansen voor. Ten eerste dacht ik, dat is voor meisjes en dat vind ik helemaal niet leuk. Mijn moeder heeft me toch opgegeven voor een proefles en daarna ben ik nooit meer gestopt met dansen. Dit is nu al 9 jaar geleden en ik vind het nog steeds super leuk!
Momenteel train ik 6 uur in de week en dans ik in 2 verschillende wedstrijdteams. Hier doen wij 1 of 2 keer in de maand een wedstrijd mee.
Op 5 en 6 april mogen wij optreden bij het PROM-concert van Fanfare Concordia Liempde en we hebben er zin in!