WELKOM OP DE SITE VAN FANFARE CONCORDIA LIEMPDE

Fanfare Concordia hecht grote waarde aan haar functie als dorpsfanfare, die bij alle belangrijke gebeurtenissen in Liempde muzikaal aanwezig is. Maar daarnaast ziet zij het verzorgen van podiumconcerten op een hoogwaardig muzikaal niveau als belangrijke uitdaging.

Op muzikaal gebied heeft de vereniging al een aantal bijzondere ervaringen. Zo heeft zij meegewerkt aan een televisiespot, waarin de komiek André van Duin samen met de vereniging de hoofdrol vervulde. Verder heeft zij opgetreden in De Efteling, is een – bijna geslaagde - poging ondernomen om in het Guiness Book of Records te komen met het grootste muziekkorps ooit en is de slagwerkgroep een aantal keren landskampioen geweest.

Naast de muzikale activiteiten, kent de vereniging ook veel activiteiten die bijdragen aan een goede band tussen de leden. We kennen droppings, speurtochten, jeugdkampen en een jaarlijkse contactavond voor alle leden. Kortom, we doen meer dan alleen muziek maken: elke week weer vormen we een echte vereniging.